úterý 9. dubna 2013

Trois, deux, un...commencez

Už dlouho si pohrávám s myšlenkou začít psát blog. Blog o sladkostech, dezertech, buchtách, koláčích, dortech, pečivu, zkrátka o všem co se dá schovat pod ten krásný francouzský termín "Patisserie". Vím, že nejsem ani jediná, nebudu ani jedinečná, nejspíš nebudu ani zcela originální, ale budu svá.
Chci se podělit o recepty na všechny ty dobroty, které nám zpříjemňují život. Podělit se o zážitky z cest, o recepty na francouzské, italské nebo skandinávské sladkosti.
A rozhodně nehodlám vynechat ani ty úžasné české recepty, které dlouhá léta prověřovala moje maminka a které zdědila po babičce, která se je naučila od své tchýně, údajně vynikající hospodyňce z Hájku.
Protože i když francouzská cukrařina je delikátní, ta italská je originální, tak ta česká je přece jenom naše a proto je jednoduše nejlepší.....

Žádné komentáře:

Okomentovat