čtvrtek 21. července 2016

Vanilkové sušenky pro Nikolku


Je tomu už rok, co jsem na blog nenapsala ani řádek. Kdo mě zná, tak ví co je důvodem a kdo to ještě nevěděl, tak název dnešního postu mnohé napovídá. V březnu se nám narodila Nikolka. Od té doby veškerý svůj čas věnuji jen a jen jí a do té doby jsem nejprve nesnesla "vůni" kuchyně a později jsem raději odpočívala. Ani teď nebudu na blog přispívat tak často jako dřív, ale věřím, že občas přidám něco dobrého a sladkého:-)



Můj dnešní post není vůbec ničím novým. Domácí vanilkové sušenky jsem zde zveřejnila již několikrát, vždy k nějaké určité příležitosti. I dnes to má svůj důvod. Chystáme křtiny a tak jsem se rozhodla napéct sušenky s dětskou nebo spíš miminkovskou tématikou. Recept je stále stejný a sušenky jsou pořád stejně dobré, takže proč je také nezkusit? Zdobení se meze nekladou a musím říct, že to působí i jako velice dobré odreagování....asi něco jako antistresové omalovánky:-) 

Jen pro zajímavost, sušenky jsem pekla večer, když Nikolka usnula a zdobila jsem je dnes odpoledne, když spinkala po obědě. Nemohla bych cokoliv dělat, když by byla vzhůru, prostě se jí chci věnovat na 100% a užívat si to nejkrásnější období ve svém životě!

Recept na vanilkové sušenky najdete zde a zde a nebo zde






2 komentáře: