tag:blogger.com,1999:blog-4806112217991797809.post4232083691967045606..comments2023-10-16T09:45:47.123+02:00Comments on Voyage au pays de la patisserie: Focaccia a Svatojakubské mušle na bylinkovém máslePetrahttp://www.blogger.com/profile/16996997568942785225noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4806112217991797809.post-1834386021514905442014-04-22T09:45:49.887+02:002014-04-22T09:45:49.887+02:00Já ted na Spritz nedám dopustit, ale fakt, že v It...Já ted na Spritz nedám dopustit, ale fakt, že v Itálii chutná stejně nejlíp:-)Petrahttps://www.blogger.com/profile/16996997568942785225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4806112217991797809.post-37325314625556597692014-04-22T09:16:29.527+02:002014-04-22T09:16:29.527+02:00Spritz mám moc ráda. Hned se přenesu z Provence do...Spritz mám moc ráda. Hned se přenesu z Provence do Itálie! Tam jiné apero nepiju ;-) Jakubky do hubky vypadají exkluzivně! Anýzovkahttps://www.blogger.com/profile/05368009808717925445noreply@blogger.com